Du visar för närvarande <span style="color:#FF914D">+83% </span> fler återkommande kunder.

+83% fler återkommande kunder.

Kundcase

Reunion, +83% fler

återkommande kunder

Genom att personalisera hela kommunikationen.

Reunion

Reunion har en mission som fokuserar på att stärka kvinnor genom sina stilfulla kläder, vilka inspirerar till självständighet och glädje. Deras kollektioner, som huvudsakligen är tillverkade av högkvalitativa material som linne, bomull och viskos, skapar en unik upplevelse för kvinnor. Genom sina partnerskap med små familjeägda fabriker bidrar de även till fabrikernas utveckling och välmående. Med sin kreativitet och starka engagemang är Reunion en framstående aktör inom mode och hållbarhet, och de har ett tydligt fokus på att stärka kvinnors självförtroende och oberoende.

–  Reunions utmaning

–  Reunions utmaning –

Nå rätt målgrupp och bygga loyalitet

Reunions stora utmaning låg i att personligt nå fram till den rätta målgruppen och samtidigt bygga upp stark lojalitet för att säkerställa återkommande kunder. Att identifiera och engagera rätt människor som delade företagets värderingar och vision, och sedan skapa en meningsfull och bestående koppling med dem, var kärnan i detta problem. Lösningen på denna utmaning var avgörande för att stärka Reunions varumärke och skapa en pålitlig och lojal kundbas.

Lösningen

Paid Ads
Betald marknadsföring i relevanta kanaler med datadriven optimering och boostad från förstahandsdata.

Newsletter & CRM
Nyhetsbrev och datainsamling i till CRM för att ta fram tydliga kundsegment för att ge Styrahems kunder bästa möjliga upplevelse.

Marketing Automation
Marketing Automation kampanjer i syfte att höja konverteringsgraden, personalisera utskick och öka antalet loyala kunder.

Utförandet

För att lösa Reunions utmaningar inledde vi med att fokusera på att utveckla deras kundklubb och erbjuda exklusiva förmåner. Detta var ett kritiskt steg för att skapa en starkare koppling med befintliga kunder och bygga upp lojalitet.

Därefter granskade vi noggrant hela kundresan över olika kanaler och optimerade varje steg för att rikta in oss på den engagerade målgruppen. Genom att etablera en tydlig struktur och sätta upp tydliga nyckeltal för att mäta framgång, intensifierade vi våra insatser inom annonsering, nyhetsbrev och marketing automation-kampanjer.

Resultatet av denna strategi var en ökning av återkommande kunder och en starkare koppling till Reunion.

Resultat

+84%

fler återkommande kunder

+42%

Ökad omsättning

År 2023 jämfört med föregående år.

Namnlös design (29)

Vi tog in extend marketing I våras 2023 efter Q1 när handeln hade varit låg efter energikriser och konflikter i världen. 

Vi har gått från att spendera en mycket låg summa på marknadsföring till att ha ökat vår budget, men framför allt har vi en uppfattning om vår roas, där vi ser hur vårt företag är skalbart. Utöver vår marknadsföring har extend hjälp oss att bygga ihop ett mycket hållbart email-marketing system, med flows och automations som nu genererar en stor del av vår budget. 

Dem kommer veckovis med nya ideer hur vi kan fånga in kunder, skapa lojalitet och öka vår försäljning. Dem har ständigt koll på e-com marknaden och nya möjligheter, vilket har gjort mitt jobb som Vice Vd mycket roligare och dynamiskt. Det är ett härligt gäng som jag och mitt team är glada att arbeta samman med. Vi byter ideér och har ett mycket kreativt samarbete. 

Vi är mycket snabba kring beslut inom vårt företag och uppskattar hur extend har lyckats tillmötesgå oss med detta och hjälpa oss att skala vårt företag

– Albert, Vice VD på Reunion

Albert, Vice VD på Reunion

Kundcase:

Kundcase:

+322%

Ökade annonsintäkter

Recension från Kakelgallerian

"Vi hade varit kunder hos en utav dom största aktörerna på svenska marknaden inom SEO & Paid ads under 10 års tid. Genom ett byte till Extend Marketing kunde vi höja våran omsättning med över 100% och samtidigt ha kvar samma ROAS = Högre vinst. Grymt gäng som vet vad dom pysslar med, 5 av 5!"
Läs mer

Vill du ta din e-handel till nästa nivå?

Fyll i dina uppgifter på nästa sida så kontaktar vi dig och bokar in ett möte.

Christofer Grafström

Medgrundare och delägare för Extend Marketing. Driver även videopodden Ehandelsnack

Lämna ett svar