Våra partners

Vi är stolta över att ha ett brett nätverk av partners.

Triggerbee

Triggerbee är en smart mjukvara som omvandlar din webbplats till en skräddarsydd och engagerande destination. Anpassa innehåll, kampanjer och erbjudanden efter varje besökares behov. Öka engagemanget och konverteringarna med Triggerbee – den ultimata lösningen för dynamisk webbpersonalisering!
Klicka här

Trustpilot

Trustpilot är en användarvänlig plattform som förstärker förtroendet för ditt varumärke genom äkta kundrecensioner. Med Trustpilot kan företag samla in, hantera och visa upp kundomdömen, vilket ökar transparens och bygger kundtillit. Perfekt för att stärka ditt rykte online och driva kundlojalitet – Trustpilot är nyckeln till autentisk kundfeedback och förbättrad affärsprestation
Klicka här

RULE

Rule är en innovativ svensk CRM-leverantör som specialiserar sig på att erbjuda lösningar för hyperpersonalisering av innehåll. Deras teknik möjliggör för företag att finjustera sin kommunikation och interaktion med kunder på en individuell nivå. Genom avancerad dataanalys och kundengagemangsverktyg förbättrar Rule kundrelationer och ökar varumärkeslojaliteten. En effektiv partner för företag som strävar efter att förbättra kundupplevelsen och stärka sina kundrelationer.
Klicka här

Klaviyo

Klaviyo är en avancerad e-postmarknadsföringsplattform som erbjuder skräddarsydd segmentering och automatisering för att skapa personliga och effektiva kampanjer. Idealisk för företag som vill fördjupa kundförståelsen och stärka kundrelationer genom målinriktad kommunikation. Klaviyo är en effektiv lösning för att optimera e-postmarknadsföringen.
Klicka här

Google Ads

Google är en idealisk annonsplattform för e-handlare, erbjuder kraftfulla verktyg för att nå och engagera målgrupper online. Med anpassad targeting och detaljerad analys kan e-handlare skapa effektiva kampanjer för att öka synlighet och försäljning.
Klicka här

Meta Ads

Meta Ads, tidigare känd som Facebook Ads, erbjuder e-handlare en dynamisk plattform för att nå ut till en bred och engagerad publik. Med sofistikerade targeting-möjligheter och omfattande användardata, möjliggör Meta Ads skräddarsydda kampanjer som når specifika kundsegment. Denna plattform är perfekt för e-handlare som vill öka varumärkesmedvetenheten och försäljningen genom riktade och interaktiva annonser.
Klicka här

Bing Ads

Bing Ads, nu under Microsoft Advertising, erbjuder e-handlare en effektiv plattform för att nå en mångsidig och ofta unik publik. Med dess mindre konkurrensrika men högkvalitativa trafik, kan annonsörer dra nytta av lägre kostnader per klick och mer fokuserad targeting. Detta gör Bing Ads till ett attraktivt alternativ för e-handlare som vill diversifiera sin digitala marknadsföring och nå nya kundsegment effektivt.
Klicka här

TikTok Ads

TikTok Ads erbjuder e-handlare en unik möjlighet att nå en ung och engagerad publik på en av de snabbast växande sociala medieplattformarna. Med sin visuellt fängslande och trendorienterade natur, är TikTok idealisk för kreativa och interaktiva kampanjer. Dess sofistikerade targeting och analytiska verktyg gör det möjligt för e-handlare att skräddarsy annonser som verkligen resonanserar med användarna, vilket ökar varumärkesmedvetenheten och driver försäljning på ett effektivt och modern sätt.
Klicka här

SiftLAB

SiftLAB erbjuder en avancerad AI-plattform för att accelerera och förenkla övergången till datadriven verksamhet. Deras lösning erbjuder prediktiva analyser, omnichannel-segmentering och rekommendationer, som förstärker befintlig marknadsteknik. Med snabbare och kraftfullare insikter till lägre kostnad,
Klicka här

Hello Retail

Hello Retail är en plattform som förbättrar e-handelsupplevelser genom personliga produktrekommendationer. Den hjälper e-handlare att öka försäljning och kundnöjdhet genom att automatiskt matcha kunder med relevanta produkter. En idealisk lösning för datadriven personalisering i online shopping.
Klicka här