Om oss

Nedan hittar du lite information om oss inför vårt samarbete

Mer än bara en tjänsteleverantör - vi är din tillväxtpartner

På Extend Marketing är vi mer än bara en leverantör av tjänster; vi är din strategiska tillväxtpartner inom e-handel. Vår expertis ligger i att erbjuda skräddarsydd rådgivning och att skapa effektiva marknadsstrategier. Genom att kombinera kraften i paid ads, marketing automation, och email marketing driver vi din tillväxt och förvandlar varje klick till kunder. Vår skicklighet inom segmentering säkerställer att dina budskap når rätt publik vid rätt tidpunkt.

Strategi är kärnan i allt vi gör. Vi arbetar nära dig för att skapa en plan som inte bara speglar din unika affärsmodell och mål, utan också ökar din avkastning på investeringar. Varje kampanj är skräddarsydd för att matcha dina specifika behov, och vår personliga rådgivning garanterar att du inte bara når utan överträffar dina affärsmål.

Som dina kreativa sparringpartners, bollar vi idéer och utforskar nya möjligheter för att ständigt förnya ditt varumärke och engagera din publik. Välj Extend Marketing för en partnerskap som hjälper din e-handel att inte bara växa och frodas, men också att stå ut i en digital värld.

Träffa teamet

En bild på vår anställd Josefine

Josefine Eriksson

Paid ads & Marketing automation specialist

En bild på vår delägare Christofer Grafström

Christofer Grafström

Grundare & Delägare

En bild på vår delägare Sebastian Nilsson

Sebastian Nilsson Rundlöf

Grundare & Delägare

Detta är en call to action med två alternativ