Vår lösning

En vinnande strategi för en framgångsrik e-handel​

Vår lösning

En vinnande strategi för en framgångsrik e-handel

Vårt system

Vi kombinerar datan från samtliga kanaler för maximal effekt. Detta innebär att vi segmenterar målgrupper som sedan är synkas över alla kanaler och därmed når potentiella kunder genom hela köpresan oavsett plattform.

Google Ads

Meta Ads

Marketing Automations

Newsletter

Våra tre fokusområden

Segmentering

Lönsamhet & Tillväxt

Kommunikation

Segmentering

Målet med vårt segmenteringssystem är att dela in målgrupper efter exempelvis kön, stad eller liknande för att rekommendera produkter som är anpassade efter deras behov och preferenser genom utskick och annonser.

Genom att segmentera din målgrupp på detta sätt kan vi också bygga upp och nå ut till personer som liknar dina befintliga målgrupper, vilket hjälper dig att expandera din kundbas och öka din försäljning. Med denna metod kan vi anpassa vår marknadsföring för att bättre matcha dina kunders intressen och beteenden, vilket ger en mer personlig och relevant upplevelse för dina kunder. På så sätt kan vi hjälpa dig att bygga starka kundrelationer och öka din konkurrenskraft på marknaden.

Lönsamhet & Tillväxt​

I vår marknadsföringsstrategi har vi alltid ett starkt fokus på att uppnå både lönsamhet och tillväxt för våra kunder. Vi strävar därför alltid efter att sätta en ROAS-nivå (Return On Ad Spend) som vi vet är lönsam för dig. Genom att analysera och optimera dina annonser, kan vi sedan skala upp de kampanjer som presterar över din break even-punkt och därmed öka din försäljning och vinst.

Eftersom våra kunder har olika förutsättningar och ambitioner, så skräddarsyr vi alltid vår strategi efter just din e-handel. Vi tar hänsyn till din målgrupp, dina produkter och din budget för att skapa en strategi som fungerar optimalt för just din verksamhet. På så sätt kan du vara säker på att du får en marknadsföringslösning som är skräddarsydd för att möta dina specifika behov och mål.

Kommunikation​

Vi vet att kommunikation är avgörande för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder. Därför håller vi en öppen och transparent kommunikation med regelbundna veckosamtal och kvartalsmöten för att säkerställa att vi förstår dina behov och mål.

Vi är alltid tillgängliga för att hjälpa till och svara på frågor genom telefonsamtal eller mail, och vi svarar alltid snabbt för att leverera de bästa resultaten för ditt företag. Genom samarbete och öppen kommunikation kan vi tillsammans uppnå dina mål och överträffa dina förväntningar.

Se oss gärna som en extern marknadsavdelning

Grunden bakom vårt system

Våra kunders utveckling sedan start:

Annonsering med fokus på lönsam tillväxt

+ 0 %

Annonsintäkter

+ 0 %

Klick

Kommunikation = Resultat

Vår byrå är stolt över att vara en partner som prioriterar kommunikation och samarbete med våra kunder. Vi vet att öppen kommunikation och en ömsesidig förståelse för våra kunders behov är avgörande för att uppnå gemensamma mål och långsiktig framgång. 

Veckosamtal/månadssamtal

Planeringsmöte inför varje kvartal

E-handelsanpassad månadsrapport

Några kundcase:

Kakelgallerian

Recension från Kakelgallerian

"Vi hade varit kunder hos en utav dom största aktörerna på svenska marknaden inom SEO & Paid ads under 10 års tid. Genom ett byte till Extend Marketing kunde vi höja våran omsättning med över 100% och samtidigt ha kvar samma ROAS = Högre vinst. Grymt gäng som vet vad dom pysslar med, 5 av 5!"
Läs mer

Schangtil Design

Recension från Schangtil Design

"Otroligt hög servicenivå och en byrå som verkligen levererar! Supernöjd kund 🙂"
Kommer snart

Låt oss se över potentialen för din e-handel!

Fyll i dina uppgifter på nästa sida så kontaktar vi dig inom 24h