Vår lösning framgångsrika strategi beprövade metod

På Extend Marketing är vi mer än bara en leverantör av tjänster; vi är din strategiska tillväxtpartner inom e-handel. Vår expertis ligger i att erbjuda skräddarsydd rådgivning och att skapa effektiva marknadsstrategier med paid ads, marketing automation och email marketing.

Vår mission att transformera ert varumärke till en dynamisk kraft i den digitala världen. Vår strategi är inriktad på att personalisera kommunikationen mellan er och era kunder.

Vårt system

Vi kombinerar datan från samtliga kanaler för maximal effekt. Detta innebär att vi segmenterar målgrupper som sedan synkas över alla kanaler och därmed når potentiella kunder genom hela köpresan oavsett plattform.

Service & Resultat = Framgång

Våra kunders resultat.

Snitt tillväxten våra kunder har haft sedan vi påbörjade våra samarbeten.

Ökade annonsintäkter
+ 0 %
fler prenumerater & kundklubbsmedlemmar
+ 0 %
Högre konverteringsgrad
+ 0 %
Ökad försäljning via e-post
+ 0 %

Våra tre fokusområden

Datainsamling

Lönsamhet & Tillväxt

Kommunikation

Datainsamling

Målet med vårt segmenteringssystem är att dela in målgrupper efter exempelvis kön, stad eller liknande för att rekommendera produkter som är anpassade efter deras behov och preferenser genom utskick och annonser.

Genom att segmentera din målgrupp på detta sätt kan vi också bygga upp och nå ut till personer som liknar dina befintliga målgrupper, vilket hjälper dig att expandera din kundbas och öka din försäljning. Med denna metod kan vi anpassa vår marknadsföring för att bättre matcha dina kunders intressen och beteenden, vilket ger en mer personlig och relevant upplevelse för dina kunder. På så sätt kan vi hjälpa dig att bygga starka kundrelationer och öka din konkurrenskraft på marknaden.

Lönsamhet & Tillväxt​

I vår marknadsföringsstrategi har vi alltid ett starkt fokus på att uppnå både lönsamhet och tillväxt för våra kunder. Vi strävar därför alltid efter att sätta en ROAS-nivå (Return On Ad Spend) som vi vet är lönsam för dig. Genom att analysera och optimera dina annonser, kan vi sedan skala upp de kampanjer som presterar över din break even-punkt och därmed öka din försäljning och vinst.

Eftersom våra kunder har olika förutsättningar och ambitioner, så skräddarsyr vi alltid vår strategi efter just din e-handel. Vi tar hänsyn till din målgrupp, dina produkter och din budget för att skapa en strategi som fungerar optimalt för just din verksamhet. På så sätt kan du vara säker på att du får en marknadsföringslösning som är skräddarsydd för att möta dina specifika behov och mål.

Kommunikation​

Vi vet att kommunikation är avgörande för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder. Därför håller vi en öppen och transparent kommunikation med regelbundna veckosamtal och kvartalsmöten för att säkerställa att vi förstår dina behov och mål.

Vi är alltid tillgängliga för att hjälpa till och svara på frågor genom telefonsamtal eller mail, och vi svarar alltid snabbt för att leverera de bästa resultaten för ditt företag. Genom samarbete och öppen kommunikation kan vi tillsammans uppnå dina mål och överträffa dina förväntningar.

Se oss gärna som en extern marknadsavdelning

Kommunikation = Resultat Framgång Teamwork Succé

Vår byrå är stolt över att vara en partner som prioriterar kommunikation och samarbete med våra kunder. Vi vet att öppen kommunikation och en ömsesidig förståelse för våra kunders behov är avgörande för att uppnå gemensamma mål och långsiktig framgång. 

Veckosamtal/månadssamtal

Planeringsmöte inför varje kvartal

E-handelsanpassad månadsrapport

Utvalda kundcase:

+322%

Ökade annonsintäkter

Recension från Kakelgallerian

"Vi hade varit kunder hos en utav dom största aktörerna på svenska marknaden inom SEO & Paid ads under 10 års tid. Genom ett byte till Extend Marketing kunde vi höja våran omsättning med över 100% och samtidigt ha kvar samma ROAS = Högre vinst. Grymt gäng som vet vad dom pysslar med, 5 av 5!"
Läs mer

+83%

Ökning av återkommande kunder

Recension från Reunion

"Ett mycket kreativt samarbete Vi tog in extend marketing I våras 2023 efter Q1 när handeln hade varit låg efter energikriser och konflikter i världen. Vi har gått från att spendera en mycket låg summa på marknadsföring till att ha ökat vår budget, men framför allt har vi en uppfattning om vår roas, där vi ser hur vårt företag är skalbart. Utöver vår marknadsföring har extend hjälp oss att bygga ihop ett mycket hållbart email-marketing system, med flows och automations som nu genererar en stor del av vår budget. Dem kommer veckovis med nya ideer hur vi kan fånga in kunder, skapa lojalitet och öka vår försäljning. Dem har ständigt koll på e-com marknaden och nya möjligheter, vilket har gjort mitt jobb som Vice Vd mycket roligare och dynamiskt. Det är ett härligt gäng som jag och mitt team är glada att arbeta samman med. Vi byter ideér och har ett mycket kreativt samarbete. "
Läs mer

Kundcase:

+322%

Ökade annonsintäkter

Recension från Kakelgallerian

"Vi hade varit kunder hos en utav dom största aktörerna på svenska marknaden inom SEO & Paid ads under 10 års tid. Genom ett byte till Extend Marketing kunde vi höja våran omsättning med över 100% och samtidigt ha kvar samma ROAS = Högre vinst. Grymt gäng som vet vad dom pysslar med, 5 av 5!"
Läs mer

Vill du ta din e-handel till nästa nivå?

Fyll i dina uppgifter på nästa sida så kontaktar vi dig och bokar in ett möte.