Podcastinspelning med Nic Staeger och Niklas Hoffsten från Elcykelpunkten

Podcastinspelning med Nic Staeger och Niklas Hoffsten från Elcykelpunkten

Innehållsförteckning

I det senaste avsnittet av Ehandelsnack har vi glädjen att gästas av Nic Staeger och Niklas Hoffsten från Elcykelpunkten. De berättar om deras imponerande resa från en omsättning på 13 miljoner kronor till hela 183 miljoner kronor på bara tre år.

Nic och Niklas delar med sig av de strategier och insikter som har lett till denna fantastiska tillväxt. Vi får höra om de utmaningar de har stött på längs vägen och hur de har övervunnit dem. De berättar också om sina bästa tips för framgång inom e-handel och hur de har anpassat sig till den snabbt föränderliga marknaden.

Det här avsnittet är fyllt med värdefulla insikter och praktiska råd för alla som är intresserade av e-handel och entreprenörskap. Nic och Niklas ger en djupgående inblick i hur de har lyckats driva Elcykelpunkten till nya höjder och vad som krävs för att lyckas i branschen.

För att lyssna på hela avsnittet och få inspiration från Nic och Niklas, följ länken nedan:

Elcykelpunkten, från 13 mkr till 183 mkr på 3 år | Nic Staeger & Niklas Hoffsten

Lyssna på podcastavsnittet med Nic Staeger och Niklas Hoffsten

Tack till Nic Staeger och Niklas Hoffsten för att ni delade er inspirerande berättelse och till alla våra lyssnare för ert fortsatta stöd. Vi ser fram emot fler intressanta samtal och insikter i kommande avsnitt.

Håll utkik efter våra framtida avsnitt av Ehandelsnack, där vi fortsätter att utforska spännande ämnen och prata med ledande figurer inom olika branscher.

Mer från bloggen:

Steg-för-Steg Guide till framgångsrik e-postmarknadsföring
e-postmarknadsföring
Christofer Grafström
E-postmarknadsföring: En Steg-för-Steg Guide

Lär dig allt om e-postmarknadsföring och hur du kan skapa effektiva kampanjer som driver försäljning och ökar kundlojaliteten. Utforska strategier för personalisering, segmentering och mer.

Läs mer »
Lyssna på vår podcast.

Driver du eller jobbar på en e-handel och vill lära dig mer från branschkollegor och experter? Lyssna då på vår podcast Ehandelsnack.

Där intervjuar vi mängde med intressanta profiler inom e-handel.