Podcastinspelning med Christoffer Rutgersson – VD på QLIRO

Lyssna på Ehandelsnack med Christoffer Rutgersson, VD på QLIRO, om digital transformation och e-handelns framtid. Missa inte detta avsnitt!

Innehållsförteckning

Vi på Extend Marketing är glada att kunna dela vår senaste podcastinspelning av Ehandelsnack, där vi fick chansen att prata med Christoffer Rutgersson, VD på QLIRO. Det blev ett mycket givande samtal där vi djupdök i ämnen som digital transformation, e-handelns framtid och hur QLIRO navigerar den snabbt föränderliga marknaden.

Christoffer delade med sig av sina insikter och erfarenheter från sin tid på QLIRO och hur företaget arbetar för att ligga i framkant inom betalningslösningar. Vi diskuterade även de utmaningar och möjligheter som finns inom fintech-branschen och hur QLIRO planerar att fortsätta växa och utvecklas.

För att lyssna på hela avsnittet och få en inblick i Christoffers tankar och strategier, följ länken nedan:

Lyssna på podcastavsnittet med Christoffer Rutgersson

Tack till Christoffer Rutgersson för ett inspirerande samtal och till alla våra lyssnare för ert fortsatta stöd. Vi ser fram emot fler intressanta diskussioner och insikter i kommande avsnitt.

Håll utkik efter våra framtida avsnitt av Ehandelsnack där vi fortsätter att utforska spännande ämnen och prata med ledande figurer inom olika branscher.

4o

Mer från bloggen:

Steg-för-Steg Guide till framgångsrik e-postmarknadsföring
e-postmarknadsföring
Christofer Grafström
E-postmarknadsföring: En Steg-för-Steg Guide

Lär dig allt om e-postmarknadsföring och hur du kan skapa effektiva kampanjer som driver försäljning och ökar kundlojaliteten. Utforska strategier för personalisering, segmentering och mer.

Läs mer »
Lyssna på vår podcast.

Driver du eller jobbar på en e-handel och vill lära dig mer från branschkollegor och experter? Lyssna då på vår podcast Ehandelsnack.

Där intervjuar vi mängde med intressanta profiler inom e-handel.