Extend Marketing ställer ut på eCommerce Expo

Innehållsförteckning

Vi på Extend Marketing hade verkligen en fantastisk tid på eCommerce Expo nyligen. Det var en otrolig möjlighet att träffa likasinnade, prata med potentiella kunder och visa upp vad vi kan göra för e-handelsbranschen. Här kommer en liten sammanfattning av vår upplevelse.

Vi var så glada över att få presentera våra tjänster i vår snyggt designade monter. Teamet, iklädda våra svarta tröjor med Extend Marketing-loggan, gjorde ett fantastiskt jobb med att välkomna besökare. Det var verkligen roligt att se hur intresserade folk var av våra lösningar för personlig marknadsföring och segmentering. Många stannade för att prata och det blev många givande samtal.

En av höjdpunkterna var när Sebastian tog scenen, inte bara en gång utan två gånger! Han höll inspirerande föreläsningar på både eCommerce-scenen och Retail-scenen om hur viktigt det är med segmentering och personalisering inom marknadsföring. Publiken var verkligen engagerad och vi fick så mycket positiv feedback. Det var riktigt kul att se Sebastian i sitt esse, dela med sig av sin expertis och inspirera andra.

Vi kan inte nog betona hur stolt vi är över vårt team. Alla jobbade hårt för att göra vårt deltagande till en succé. Från att ställa i ordning montern till att prata med besökare och dela ut material – alla bidrog på sitt sätt. Det är verkligen teamet som gör allt möjligt.

eCommerce Expo var en stor succé för oss på Extend Marketing. Det var inte bara en chans att visa upp våra tjänster, utan också att träffa inspirerande människor och skapa nya kontakter. Vi ser verkligen fram emot nästa års expo och alla spännande projekt som kommer ur de kontakter vi knöt under eventet.

Ett stort tack till alla som besökte vår monter och lyssnade på Sebastians föreläsningar. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er att växa med våra personliga marknadsföringslösningar.

Mer från bloggen:

Steg-för-Steg Guide till framgångsrik e-postmarknadsföring
e-postmarknadsföring
Christofer Grafström
E-postmarknadsföring: En Steg-för-Steg Guide

Lär dig allt om e-postmarknadsföring och hur du kan skapa effektiva kampanjer som driver försäljning och ökar kundlojaliteten. Utforska strategier för personalisering, segmentering och mer.

Läs mer »
Lyssna på vår podcast.

Driver du eller jobbar på en e-handel och vill lära dig mer från branschkollegor och experter? Lyssna då på vår podcast Ehandelsnack.

Där intervjuar vi mängde med intressanta profiler inom e-handel.