Ehandelsnacks första livepodd på Pindex 2024

Ehandelsnacks första livepodd på Pindex 2024

Första livepodden av Ehandelsnack på Pindex 2024! Intervjuer med vinnarna, insikter om e-handel. Missa inte detta spännande avsnitt.

Innehållsförteckning

Vi på Extend Marketing är otroligt exalterade över att meddela att vi kommer att spela in vår första livepodd på Pindex 2024! Vår podd, Ehandelsnack, har vuxit stadigt och vi ser fram emot att ta den till nästa nivå med denna spännande liveinspelning.

Under Pindex 2024, som anordnas av Triggerbee, kommer vi att ha ett liveavsnitt där vi bjuder in intressanta gäster, diskuterar de senaste trenderna inom e-handel och delar med oss av insiktsfulla tips och strategier. Vi kommer även att intervjua vinnarna av Pindex, vilket ger en unik inblick i deras framgångar och erfarenheter. Detta är en unik möjlighet att få en inblick bakom kulisserna och vara en del av vår podcastresa.

  • Event: Pindex 2024
  • Datum: 19 September
  • Tid: Heldag (8:30 – 16:45)
  • Plats: Biograf Sture, Stockholm

Vi är stolta över att Extend Marketing kommer att vara sponsor till detta fantastiska event. Vi hoppas att du kan vara med oss på plats och uppleva denna historiska händelse. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor, interagera med våra gäster och få en ännu närmare kontakt med ämnena vi diskuterar.

Vi vill också passa på att tacka alla våra lyssnare för ert fantastiska stöd. Utan er hade vi aldrig kunnat nå så här långt. Vi ser fram emot att träffa några av er personligen på Pindex och skapa en ännu starkare gemenskap runt Ehandelsnack.

Håll utkik efter mer information och detaljer kring vår liveinspelning. Vi ses på Pindex 2024!

Mer från bloggen:

Steg-för-Steg Guide till framgångsrik e-postmarknadsföring
e-postmarknadsföring
Christofer Grafström
E-postmarknadsföring: En Steg-för-Steg Guide

Lär dig allt om e-postmarknadsföring och hur du kan skapa effektiva kampanjer som driver försäljning och ökar kundlojaliteten. Utforska strategier för personalisering, segmentering och mer.

Läs mer »
Kunskapsbanken
Christofer Grafström
Segmentering: En Omfattande Guide

Lär dig allt om segmentering, dess typer, fördelar, utmaningar, och hur du kan använda det effektivt för att förbättra din marknadsföringsstrategi. Läs vår omfattande guide här.

Läs mer »
Lyssna på vår podcast.

Driver du eller jobbar på en e-handel och vill lära dig mer från branschkollegor och experter? Lyssna då på vår podcast Ehandelsnack.

Där intervjuar vi mängde med intressanta profiler inom e-handel.